Menu

NIBS 2023

(texte français dessous)

Nieuwpoort International Boat Show legt zwaartepunt op nautische service.

 

Van 24 tot en met 26 maart 2023 vindt in de jachthaven van Nieuwpoort de 16de editie van de Nieuwpoort International Boat Show plaats. Een weekend vol passie voor watersport met focus op nautische servicebedrijven.

Dominique van Broekhoven, verantwoordelijk voor de organisatie deelt zijn visie: “Op deze NIBS ‘basic’ vind je deze keer geen natte beurs maar profiteer je van een hoogstaand kwalitatief aanbod. Servicebedrijven die zich rechtstreeks richten tot zowel de watersporter, de booteigenaar als de meerwaardezoeker in zeilvakanties. We pakken deze editie niet uit met groots nieuws, maar presenteren gevestigde waarden die weten wat belangrijk is voor de watersporter. De gekende NIBS- gezelligheid krijg je er bovenop.”

650 m² Tentoppervlak huist een 30-tal gevestigde nautische waarden: duurzame energietechnieken aan boord, charterbedrijven à la carte, navigatie elektronica, wetgeving, opleidingscentra, kledij en bootuitrusting, nautische media, techniek …

Deze nautische diensten staan al op de startlijn om oplossingen voor te stellen: WWSV, VPF, FOD Mobiliteit, Varen, Discovery zeilvakanties, Best Blue Voyage, Keep it Sails, Westsails, Quadrant Events, Greek Sails, Paul de Lange elektronica, TDS Electro Service,  Aqualift, Mobile Clean, Teakoya, Nieuwpoortmarine, Blue Marine, Westdiep, Seashop, Verzekeringen Huysman en Aalter Verzekeringen, Vlaamse Vaarschool, C-Masters, Aan de Plas, Lighthouse Boating, Vlaamse Yachthaven Nieuwpoort, …

De Nieuwpoort International Boat Show start op vrijdag 24 maart vanaf 14.00 u. Zaterdag kun je op de beurs terecht van 10.00 u. tot 20.00 u. Op zondag ontvangt NIBS je van 10.00 u. tot 16.00 u.

Waar? Vlaamse Yachthaven Nieuwpoort, Watersportlaan 11 te 8620 Nieuwpoort

De toegang tot deze gezellige beurs is gratis.

Meer informatie: www.nibs.be


Le salon nautique international de Nieuport met l’accent sur le service nautique.

Du 24 au 26 mars 2023, la 16e édition du salon nautique international de Nieuport aura lieu dans la marina de Nieuport. Un week-end plein de passion pour les sports nautiques avec un focus sur les entreprises de services nautiques.

Dominique van Broekhoven, responsable de l’organisation partage sa vision : « A ce NIBS ‘basic’, vous ne trouverez pas de salon humide cette fois, mais vous bénéficierez d’une offre de qualité. Entreprises de services qui s’adressent directement aux amateurs de sports nautiques, aux propriétaires de bateaux et à ceux qui recherchent une valeur ajoutée dans les vacances à la voile. Cette édition nous ne présentons pas de grandes nouveautés, mais nous présentons des valeurs établies qui savent ce qui est important pour les passionnés de sports nautiques. Vous obtenez le plaisir NIBS bien connu en plus.
L’espace tente de 650 m² abrite une trentaine de valeurs nautiques établies : technologies énergétiques durables à bord, loueurs à la carte, électronique de navigation, législation, centres de formation, vêtements et équipements nautiques, média nautique, technologie, etc.

Ces services nautiques sont déjà présents la ligne de départ pour proposer des solutions ensemble : WWSV, VPF, FOD Mobility, Varen, Discovery sail holidays, Best Blue Voyage, Keep it Sails, Westsails, Quadrant Events, Greek Sails, Paul de Lange electronics, TDS Electro Service, Aqualift, Mobile Clean, Teakoya, Nieuwpoortmarine, Blue Marine , Westdiep, Seashop, Verzekeringen Huysman en Aalter Verzekeringen, Vlaamse Vaarschool, C-Masters, Aan de Plas, Lighthouse Boating, Vlaamse Yachthaven Nieuwpoort, …

Le salon nautique international de Nieuwpoort démarre le vendredi 24 mars à partir de 14h00. Vous pouvez visiter la foire le samedi à partir de 10h. jusqu’à 20h Le dimanche, NIBS vous accueillera à partir de 10h. jusqu’à 16h

Où? Vlaamse Yachthaven Nieuwpoort, Watersportlaan 11, 8620 Nieuwpoort

L’entrée à cette agréable foire est gratuite.

Plus d’informations : www.nibs.be

 

© 2024 - Nautibel Motionmill webdesign, seo & internet services