Menu

Loketten voor de pleziervaart

We kregen volgend bericht van Joris Bollen, diensthoofd van de dienst registratie en brevetten:

De loketten  zullen pas terug opengaan in Juni. Voor pleziervaart is alles online aan te vragen en wij raden mensen sterk aan om ons te bellen of via mail te contacteren. Indien mensen toch naar onze loketten willen komen kan dit in de toekomst enkel op afspraak.

Aangezien onze loketten altijd gewerkt hebben volgens het principe “vrije toegang” vrezen we dat we veel mensen aan het loket gaan hebben die we terug naar huis zullen moeten sturen met de boodschap een afspraak te maken.

We zouden het op prijs stellen mochten jullie deze info willen verspreiden onder jullie leden om dit euvel zoveel mogelijk te vermijden.

 

Met vriendelijke groeten,

Joris Bollen

Diensthoofd registratie en brevetten

 

© 2024 - Nautibel Motionmill webdesign, seo & internet services