Menu

Met Nautibel naar de METS-TRADE

Met een klein, maar select gezelschap vertrokken we vanuit Antwerpen in de vroege ochtend op 14 november. De tocht naar Amsterdam, zodat we zelfs iets te vroeg aankwamen en even moesten wachten tot de deuren opengingen. We werden verwacht in het Franse business centrum voor koffie en ontbijtkoeken. Daar hadden we al een goed overzicht over hall 1 en 5. De meegereisde deelnemers hadden een lijstje klaar en vervolgden hun weg voor de zakelijke gesprekken die voorop stonden en ook om wat nieuwigheden her en der te ontdekken.

Na een paar km rond gelopen te hebben, werden we verwelkomd bij “the American Pavilion”. Daar hadden we een ‘go-trough’ om enkele standhouders te spreken. Daarna namen we afscheid ‘the American way’ met bier of wijn, Amerikaanse broodjes en cup-cakes.

We waren net op tijd voor de bus, die om 18u00 al draaiende stond te wachten en ons veilig terug naar Antwerpen bracht.

Jammer dat er niet meer Belgische bedrijven of hun afgevaardigden mee waren. Ik heb zeker een aantal zaken gezien, waar bedrijven naar op zoek waren en daar een antwoord konden vinden.

© 2024 - Nautibel Motionmill webdesign, seo & internet services