Menu

Samen op het water/ Ensemble sur l’eau

(Nederlandstalige aankondiging hieronder)

Ensemble sur l’eau

Le FFYB invite tous à participer durant le mois de mai les activités sur l’eau avec le campagne #ensemble sur l’eau.

Pour plus d’info sur les activités, cliquez ici.


Samen op het water

In mei zet de FOD de pleziervaart in de kijker. Het doel: zoveel mogelijk mensen op het water krijgen. Neem deel aan één van de vele activiteiten en ontdek zelf wat je allemaal in België op het water kan beleven. 

Voor fijne watersport hoef je het heus niet ver te gaan zoeken. Onze zee, rivieren en meren zijn een eindeloze en vaak verrassende bron van ontspanning, plezier en avontuur.

Deze campagne is een initiatief van de FOD Mobiliteit en Vervoer in samenwerking met Wind & Watersport Vlaanderen, Sport Vlaanderen en de Dienst Marien Milieu van FOD Volksgezondheid.

Zoek en boek een van de talrijke initiaties! 

Wind en Watersport Vlaanderen, de watersportclubs en Sport Vlaanderen slaan de handen in mekaar om in heel Vlaanderen evenementen te organiseren, telkens gratis of aan een spotprijs. Altijd al eens willen surfen, zeilen, suppen of zeilwagenrijden, ga eens kijken op hun website(externe link) en kies uit een waaier van mogelijkheden.

Ook personen met een handicap komen aan hun trekken. Een aantal clubs hebben een actieve werking voor G-sporters(externe link). Dit kan gaan van zeilwagenrijden tot windsurfen, suppen, surfen en zeilen.

© 2024 - Nautibel Motionmill webdesign, seo & internet services