Menu

Nautibel on the scene

Naast het vele werk dat de Nautibel bestuurders en staf doen tijdens hun reguliere werkuren in hun eigen zaak of business, willen we met Nautibel er ook voor zorgen dat we aanwezig zijn bij de boating-events in België.

Eerst en vooral zijn we aanwezig als partner van de BBS-Float te Nieuwpoort. We zullen er zijn met een stand en verzorgen ook een presentatieplatform, waar verschillende mensen en/of organisaties het een en ander voorstellen. Pas op: dit jaar enkel op zaterdag en zondag 19-20 oktober. HIER kun je de flyer bekijken. Net zoals bij de BBS te Gent, kun je op eenvoudig verzoek gratis toegangskaarten aanvragen via mail op webmaster@nautibel.be.

Even later zijn we present op Water-Rant te Antwerpen. Zoals ieder jaar zijn we daar met een stand aanwezig. Een mooi moment voor de ware bootliefhebber met wat nostalgie-DNA. Meer uitleg over het thema en het programma vind je HIER.

.

© 2024 - Nautibel Motionmill webdesign, seo & internet services