Menu

Belgian Boat Show

Nautibel werkt in partnership met de organisatie van de BELGIUM BOAT SHOW en is blij u te mogen ontvangen gedurende 2 verlengde weekends in Flanders Expo. Exclusief voor deze editie, organiseert NAUTIBEL het PresentatiePlein in Hal 5, waar gedurende de twee weekends verschillende disciplines aan bod zullen komen met hun verhalen, hun voorstellen, hun interessante weetjes. De campagne ‘Hijs de Blue Flag en zorg mee voor properder water’ wordt hier op 10 februari gelanceerd.

Voor gratis kaarten (max. 2 per aanvraag) mail naar webmaster@nautibel.be (zolang de voorraad strekt)

Voor een gedetailleerd programma op het PresentatiePlein voor de twee weekends, klik hier.

Als je meer te weten wilt komen over de BBS, klik op ‘Events’ of de link hier.

 

© 2024 - Nautibel Motionmill webdesign, seo & internet services