Menu

Belgian Boat Show +

Nautibel werkt in partnership met de organisatie van de BELGIUM BOAT SHOW en is blij u te mogen ontvangen gedurende 2 verlengde weekends in Flanders Expo. Exclusief voor deze editie, organiseert NAUTIBEL het PresentatiePlein in Hal 5, waar gedurende de twee weekends verschillende disciplines aan bod zullen komen met hun verhalen, hun voorstellen, hun interessante weetjes. De campagne ‘Hijs de Blue Flag en zorg mee voor properder water’ wordt hier op 10 februari gelanceerd.

Voor een gedetailleerd programma op het PresentatiePlein voor de twee weekends, klik hier.

 

KOM VAN 9 TOT 11 EN VAN 15 TOT 17 FEBRUARI 2019 DE STERKSTE CONCENTRATIE ONTDEKKEN VAN WATERPLEZIER EN -ONTSPANNING IN FLANDERS EXPO, GENT.

 

Honderden boten van alle types en voor alle beurzen staan hier toegankelijk opgesteld en charmeren de zeilers, de toervaarders, de liefhebbers van opwindende snelheid of van de ultieme rust.

Het nieuwe materiaal voor kitesurfers, catamaranzeilers, jetski’s en RIB-piloten maar ook wakeboardriders komen uitgebreid aan bod. Ze vinden hier ook de jongste modellen van boten, planken tuigages. Alles om zich op het strand- en in de branding uit te leven.

WATER: RUST OF SENSATIE

Op vele plaatsen mag je in België aan snelheden boven 20km/u varen. De Belgian Boat Show is daarom het rendez-vous voor liefhebbers van performante outboardmotoren, krachtige sportboten en zuiniger en milieuvriendelijke in board motoren.

Wil je kennis maken met aan van de vele watersporttakken? De clubs, de sportfederaties en de pleziervaartoverheden staan hier klaar met raad en daad. De Wind en Watersport Vlaanderen-federatie is terug en eert zijn kampioenen met Awards. Jachtverhuurders presenteren meevaarformules op alle zeeën. De eerste stap naar goed en veilig pleziervaren zet je hier bij de vaarscholen en de watersportverenigingen.

Maak kennis met diverse watersporten op het demobad. Voor het eerst ook met waterski en ‘kneeboarding’. In deze Action Zone bulkt het van droge animatie, o.m. de hindernissenbaan van Sportievak.

NAUTIBEL is er als overkoepelende organisatie voor de professionele bedrijven, die hun product willen promoten, maar ook voor de individuele waterrecreant, die op zoek is naar materiaal, een boot, een vakantie, informatie over wetgeving, administratie, enz.

De Nautibel-stand in Hal 5, zelfde locatie als het PresentatiePlein, is constant bemand en je kunt er terecht met al je vragen. Indien we zelf geen antwoord hebben, kunnen we je zeker doorverwijzen naar één van onze contacten, die je v verder kan helpen.

Wie geïnteresseerd is, kan altijd gratis toegangskaarten (Max.2 per aanvraag) verkrijgen op aanvraag via webmaster@nautibel.be

Dit zo lang de voorraad strekt.

 

 

© 2020 - Nautibel Motionmill webdesign, seo & internet services