Federatie van Belgische Watersportbedrijven Watersporter Nieuws Belgian Boat Show 365 dagen visie
Inschrijven Nieuwsbrief
Wenst u op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, schrijf u dan hieronder in en ontvang onze nieuwsbrief boordevol handige tips en weetjes.
E-mailadres:*
Firmanaam:*
Voornaam:*
Naam:*

Leden loginBelgian Boat Show 365 dagen visie PDF Afdrukken E-mail
donderdag, 08 juni 2017 15:37
BBS18-Affiche_-FLXML
Christophe Coseyns, Head of Belgian Boat Show doet er alles aan om de boat show als herkenningspunt voor waterliefhebbers een jaar lang in de belevingssfeer te houden.

Ondanks het mindere weer tijdens Belgian Boat Show Beach, die in het weekend van 13 en 14 mei bij Anemos in Knokke Heist plaatsvond, was het toch wel een juist moment om de diverse brandingwatersporten uit te proberen.

Het is dan ook een geslaagde samenwerking tussen de dynamische beach club en de professionele aanbieders van alle soorten surfing, stand up paddle (SUP), catamaran en zelfs strandanimatie materiaal, benadrukt hij.
Er gingen dan ook effectief aardig wat mensen met de cats het water op om ze te testen. 

Maar voor de dertigste verjaardag komt er ook een Belgian Boat Show Float in Breskens
Staalkaart van plezierboten in Breskens


BBS_Beach-WEB-8702Belgian Boat Show Float wordt de eerste editie van een ‘in water’ show met voornamelijk kajuitjachten die zal plaats vinden van 28 september tem 1 oktober 2017. 

Lex Verstraeten, een van de directeuren van Jachthaven Breskens bv, zegt hierover: “Onze streek vijzelt het toerisme in hoog tempo op. Het Belgian Boat Show Float evenement zal de kwaliteit van onze uitstekend gelegen jachthaven nog bekender maken. Het is bovendien een uitstekende gelegenheid om onze plannen voor de uitbreiding van de jachthaven met meer ligplaatsen maar ook interessante verblijfsperspectieven uit te rollen.

”Zowel vaste Belgian Boat Show exposanten als niet exposanten kunnen deelnemen met alle soorten van plezierboten – zowel motor- als zeilboten. De focus ligt op jachten van 10 meter lengte of groter.

Belgian Boat Show Float: kruispunt van yachtinginteresse 


Breskens_lucht_WEB“Opnieuw is de ondernemingszin van onze exposanten veel sterker dan ooit, “meent Christophe Coseyns. “Deze eerste editie van Float telt de troeven van onze kust samen met die van de hele nautische branche en die van de uitstraling die de Belgian Boat Show genereert.

Op 1 juni waren er al 16 exposanten geregistreerd. Wie erbij zal willen zijn, zal snel moeten inschrijven want de ruimte is beperkt.’ zegt Coseyns nog. 

Hij benadrukt ook dat al de helft van de beschikbare oppervlakte in Flanders Expo geboekt is op negen maanden voor de 30ste Belgian Boat Show in Gent.

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner