Federatie van Belgische Watersportbedrijven Watersporter Nieuws NAUTIBEL opgenomen in de Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO
Inschrijven Nieuwsbrief
Wenst u op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, schrijf u dan hieronder in en ontvang onze nieuwsbrief boordevol handige tips en weetjes.
E-mailadres:*
Firmanaam:*
Voornaam:*
Naam:*

Leden loginNAUTIBEL opgenomen in de Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO PDF Afdrukken E-mail
donderdag, 08 juni 2017 10:57
Hoge_Raad_zelfstandigen_WEB

Willy Borsus, de Minister van Middenstand, zelfstandigen, KMO, landbouw en maatschappelijke integratie heeft NAUTIBEL als beroepsbelangenvereniging erkend als vertegenwoordiger in de Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO.

NAUTIBEL maakt tot 2022 deel uit van de sectorcommissie 7: Horeca, Toerisme en Ontspanning.

In totaal zijn er 15 sectorcommissies.
Hoge_Raad_toerisme_WEBMeepraten met de sectoren van toerisme, vrije tijd en evenementen


Deze Hoge Raad is een onafhankelijke adviesraad waarin een 170-tal erkende beroeps- en interprofessionele organisaties zetelen. De raad richt zich tot de betrokken ministers, maar heeft ook eigen adviesrecht. Hierdoor zijn de adviezen onafhankelijk.

Via diverse beheers- of raadgevende organen kunnen zelfstandigen en KMO’s hun standpunten in diverse socio-economische instanties zelf mee verdedigen of verduidelijken.


NAUTIBEL haalt hiermee de relaties met ondermeer de sectoren van Toerisme Vlaanderen en Wallonië aan, maar ook met de werelden van eventorganisaties, recreatieondernemers, natuursportondernemingen, reisagenten, touroperators, reisagenten en veel meer.

Lees hier meer over sectorcommissie 7 van de Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO.

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner