Federatie van Belgische Watersportbedrijven Watersporter Nieuws Voorjaar luidt goede vooruitzichten in voor de pleziervaartsector
Inschrijven Nieuwsbrief
Wenst u op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, schrijf u dan hieronder in en ontvang onze nieuwsbrief boordevol handige tips en weetjes.
E-mailadres:*
Firmanaam:*
Voornaam:*
Naam:*

Leden loginVoorjaar luidt goede vooruitzichten in voor de pleziervaartsector PDF Afdrukken E-mail
donderdag, 13 april 2017 07:33

AMS-WEB-portretHet jaar start met talloze nieuwe initiatieven die de pleziervaartsector ontroesten


Heel wat nieuwe initiatieven geven ons het signaal dat de watersport en pleziervaartwereld absoluut niet zwak in haar schoenen staat.
Voorzitter Anne-Marie Bouweraerts ziet in deze aanpak een reeks aan signalen die op een beloftevol seizoen wijzen. 

Volle kalender - sterke verwachtingen


amb-jachtenDe groei van de Yamaha Experience days, de overschakeling van de watersportdag naar de watersportmaand, de interesse in de zeilscholen, de enorme toeloop bij het filmfestival Into The Blue van Yachting Sud en bij de open deur bij Brugge Marine Center, de diverse start boating campagnes, de opening van de nieuwe jachthaven Cadzand en de directe impact op talloze bedrijvigheden, de sterke reacties uit de voorbije Belgian Boat Show en zo voort en zo verder.

Langs alle kanten nemen bedrijven en organisaties initiatieven om een nieuw cliënteel aan te trekken.

Dat is wat we zeker toejuichen, want buiten het optimaal bedienen van bestaande klanten, streven we allemaal naar een nieuw panorama aan prospects.

Na de voorgaande berichten over het herstructureringsplan van NAUTIBEL kregen we een reeks suggesties binnen die een belangrijk aantal aandachtspunten aan de werking kunnen toevoegen. Dit is nog maar een begin want ook bij onze eerste workshop van 5 april werden nagels met koppen geslagen. U ziet daarvan zeer binnenkort de eerste resultaten.

Op de Algemene Vergadering van 26 april waren voldoende leden aanwezig. Buiten het behandelen van de gebruikelijke aspecten van de VZW werden ook de resultaten van het Canvas-onderzoek bekendgemaakt. De leden kregen in primeur de nieuwe structuur te zien. 
Anne-Marie Bouweraerts
Voorzitter
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner